Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Πριν από την παρουσίαση του Xbox το καλοκαιρινό PlayStation Showcase

*
Λέγεται ότι η Sony Interactive Entertainment θα πραγματοποιήσει ένα PlayStation Showcase πριν τα events που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το καλοκαίρι. Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος του Giant Bomb, Jeff Grubb, που αναφέρει ότι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί πριν το Summer Game Fest που είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιουνίου. Το tweet του Grubb αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα VGC. Σας θυμίζουμε ότι λίγες μέρες μετά, στις 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Xbox and Bethesda Showcase και στις 12 του ίδιου μήνα το Ubisoft Forward.

Οι πληροφορίες έρχονται μετά την ακύρωση της E3 2023, λόγω μη υποστήριξής της από τις μεγάλες εταιρείες.


"Ήταν μια δύσκολη απόφαση λόγω της προσπάθειας της δικής μας και των συνεργατών μας για να πραγματοποιηθεί αυτό το event, όπως έπρεπε να κάνουμε αυτό που ήταν σωστό για τη βιμηχανία και την E3", δήλωσε στο VGC ο αντιπρόεδρος της ReedPop στον τομέα του gaming, Kyle Marsden-Kish.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*